Babaúszás oktató

Bende Zsuzsa (Zsuzska), babaúszás oktató

10 éve foglalkozom csecsemőúszás oktatással. Három gyermekes édesanyaként tapasztalom és látom a csecsemőúszás jótékony hatását a saját gyermekeimen is. Nagyon hamar, már kislány koromban tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Innen ered a lelkesedés a babaúszás oktatása iránt is. A módszert Mattesz Csillától tanultam, aki 30 évvel ezelőtt úttörőként hozta be a babaúszást Magyarországra. Fontosnak tartom a csecsemők testi és lelki fejlődését, amit a babaúszás remekül segít.

Interjú a babaúszásról

Elégedett anyukák és apukák véleménye

Vízkelety Anikó, Babalaguna rólunk mondták

Vízkelety Anikó, anyuka

“Mindkét gyerekemmel a Zsuzskához járunk. Az órák jó hangulatúak és a gyakorlatok sokrétűek, ha valami probléma van,vagy görbül a száj jön a gyógybubi… 🙂 A kicsiknek még nagyon fontos a pozitív visszajelzés és a Zsuzskától ezt mindig megkapják! Kezdetnek a legjobb hely!”

Szalai Judit babaúszáson - Babalaguna

Szlovákné Szalai Judit, anyuka

“A babaúszás órák változatosak és jó hangulatban telnek. Szeretem,hogy minden feladatnál elhangzik hogy miért jó a baba fejlődésének. Az oktató kedves, ért a babák nyelvén. Ha eltörik a mécses vidámsággal (buborékkal) vigasztal.”

A babaúszás férfiaknak is hatalmas élmény - még ha nehezebben mutatják is ki - Babalaguna

Gullnai Ágnes kineziologus-stresszoldó terapeuta és párja Nemes Tamás

“A babaúszás több, mint mozgás. Természetesen azoknak a piciknek, akik még nem tudnak helyet változtatni, egy csodálatos lehetőség a mozgásra, de ezen felül nagyon fontosnak tartom a víz terápiás hatását is. A babáknak egy természetes közeg, megnyitja- és ellazítja őket, lágyan oldja a feszültségeket és minden szinten megtisztít. Szívből ajánlom a Babalagúna babaúszás óráit, ahol a profizmus keveredik a humorral és a kedvességgel.”

A közvélekedéssel ellentétben apukák is gyakori vendégek a babaúszás órákon - Babalaguna

Juhász-Váci Henriett és Juhász Péter

“A babaúszásról a dévény gyógytornászunktól hallottunk először. Kisfiam korababaként született, néhány héttel előbb a vártnál. A gyógytornász javaslatára kezdtem utána olvasni a babaúszásnak. Miután az olvasottak meggyőzőek voltak, megkérdeztem kisgyerekes barátnőimet, hogy kit, illetve melyik uszodát javasolnák. Így kerültünk Zsuzskához, és ennél szerencsésebben nem is lehettünk volna! Zsuzska nem csak több éves tapasztalattal, profi „edzőként” veszi kézbe a babákat, hanem 3 gyerekes anyukaként olyan szeretettel és türelemmel fordul hozzájuk, aminek minden anyuka szíve örül. Zsuzska mindig mosolyog, pedig biztosan neki is vannak nehezebb napjai, de ebből sem a babák, sem a szülők semmit sem éreznek. Fiam 3 éves korában köszöntünk el a babaúszástól, és nehéz szívvel Zsuzskától. Viszont azóta is tartjuk a kapcsolatot, tudunk egymásról. Peti fiam a babaúszás után azonnal gyerekúszásra ment. A közel 3 éves rendszeres babaúszás bizonyította, hogy értékes volt. A mozgás-fejlődésbeli eredmények mellett a vízben való magabiztosság, a gyors úszás tanulás, és a sport szeretete, amit Zsuzskától és a babaúszástól kaptunk. Mindig hálásak leszünk érte!”

To Top